kolmapäev, 26. aprill 2017

TÄHELEPANU!

Uuri sündmusi, mis meid veel ees ootamas enne suvepuhkusele minekut:
1. mai, esmaspäev. VABA PÄEV. Tunne rõõmu kevadest, korista oma koduümbrust, tee koos täiskasvanutega lõket ning ole palju õues.
2. mai, teisipäev. Kooli tule sportlikus riietuses, sest kella 12-st alustame oma kooliümbruse korrastamist. KAASA VÕTA TÖÖKINDAD!
16. mai, teisipäev. Konguta Valla sünnipäev. Õhtul rahvamajas õpilaskontsert.
23. mai, teisipäev. Õppekäik kooliga Põltsamaa tehasesse FELIX.
26. mai, reede. Võimalus meil oma klassiga osaleda õppepäeval Võrtsjärvel ja Oiu sadamas.
Õppekäik maksab koos toitlustamisega 24 eurot.
Palun uuri koos ema ja isaga seda pakkumist ning anna järgmises klassijuhatatunnis teada, mis te otsustasite.
Info õppepäeva kohta on SIIN

NB! Samuti on sul võimalus osaleda LOODUSVIKTORIINIS. Info allpool olevas kirjas. Loe ja osale!!!

Tere hea loodusesõber!
Enne Looduse Aasta Fotot on saanud traditsiooniks testida loodushuviliste teadmisi Overalli loodusviktoriinil ning seegikord on silmaringi avardavad piltküsimused ja audio- ning videoküsimuse Eesti taime-, linnu- ja loomariigist kokku pannud Tiit Hunt
Viktoriin koosneb 12 loodusküsimusest, mille õigete vastuste leidmiseks on vaja nagu alati nii teadmisi kui ka loogikat, kannatlikust ning veid õnnegi. Proovida tasub, sest koguda saab tarkust ning mis kõige vingem, et kõik küsimused õigesti vastanute vahel loosime välja kiire ning valgusjõulise PowerShot S120. Kindlasti leiame toredaid leide ka lohutusauhindade loosikasti.
Vastuseid ootame kuni 28. aprilli kella 15.00-ni. Loosimine toimub 30. aprillil Looduse Aasta Foto auhinnatseremoonial. Viktoriini saab teha ka mitu korda, kuid arvesse lähevad vaid viimasena sisestatud vastused.
Edukat vastamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar